Ma egy újabb apró modullal bővült az oldal, kereső mező jobbra. Nem sok, alap modul, de eddig nem kapcsoltam be. Igaz, kellett a css-en hegeszteni egy picit, de nem tudtam megállni. Végülis nap mint nap ilyenek oldalakat szerelek, nehogy már a sajátom legyen gányolás kinézetű. Még akkor is, ha csak én látom.

Kezdi behozni az elkészítését és a vezetését az oldal, a naplózó részét tekintve. Jó dolog visszaolvasni a bejegyzéseket, feljegyzéseket, amikben benne van a friss és lehet, hogy pár hónap múlva már csak homályos emlék. Múltkor a londoni összefoglalón mosolyogtam jót, mert emlékeztem rá persze, de leírva és felidézve még viccesebb :) Szóval nem csak azért jó ez az oldal, mert a cvbe beírhatom, h saját blog, meg szerver, meg stb.

Például az előbb futottam át a tankcsapdával kapcsolatos cikkeket is. Amiről eszembe jutott egy szám, ami már napok óta folyton visszatér a tracklistben.

Zorán - Üres bölcsőt ringat a Hold fénye

Ami azt illeti, ez egy szomorú szám, ami arról szól, hogy egy férfinak milyen könnyű végigrohannia az életén, miközben becsületesen arra koncentrál, hogy megadjon mindent azoknak, akik számára a legfontosabbak, de a velük töltendő idő fontosságára csak akkor jön rá, amikor már túl késő. És ezt továbbadja a fiának is. Ez egy nagy probléma azt gondolom, a mindennapjaink felgyorsultak, az idő sokszor még magunkra is kevés, csak az számít, hogy meglegyen a munka és a pénz, hogy legyen miből élni.

Ezek mellett azonban nem szabad elfelejteni a mának is élni és arra koncentrálni, ami most van, ami még most meg van. Amíg még fiatalok vagyunk, amíg a szülők is megvannak. Mert ezeket annyira természetesnek vesszük, de több mint tíz éve nekem meg kellett tanulnom a leckét, ez abszolút természetes vagy állandó.

Persze, leginkább úgy van értelme, ha mindenre szorítunk egy kis időt ami fontos, csak arra kell vigyázni, hogy bizonyos dolgok ne maradjanak ki, főleg olyanok ne, amit harminc év múlva piszok módon bánni fogunk, mert már nem tudjuk bepótolni.

Fel is hívom az öreget holnap is :)