Hogy az a mocskos, szájbatekert, radai rosseb rakná seggbe az apple-t, a sok baromságával együtt! Mit mondtam nemrég, amikor bejelentették, hogy nem fognak töltőt adni a telefonjaikhoz? Hát azt, hogy ha a többi kretén vállalat látja, hogy ezt megeszik a vásárlók, akkor ők is ezt fogják tenni. link

Az a kisebbik baj, hogy plusz 30$ körüli összeget le kell majd még szurkolni a töltőért, akár alma, akár valamilyen droid telefont veszel - igen, a xiaomi is beállt a sorba - de hogy ez milyen rohadt visszaélésekre ad majd okot, azt ne hagyjuk ki! Eddig, amit megvettél telefont, esetleg nem a 3 nagy mobilszolgáltatótól, hanem közepes méretű webshopból, tudtad, hogy ami benne van, az gyári cucc, azt szánták mellé -> azzal töltsd a telefont paraszt, ami a gyári!

Most baszki azt adnak neked mellé, amit akarnak, rád fogják sózni a kínai másolat vacak szarokat. Mondván - már ha figyelnek erre, mert az emberek 90%-át nyugodtan átbaszhatják vele - hogy a töltő teljesítménye ugyanaz, jó lesz, "occóbb" 1000 forinttal mint a hivatalos.

Ja bazdmeg, csak ha van valami, amivel nem szabadna játszani, mert egy csöppet tűzveszélyes, az egy 5Amperórás(!!!), tűzveszélyes litiummal töltött cucc töltése! Emlékszel azokra a videókra, 10+ évvel ezelőttről, amikor egy rossz töltőtől felrobbanó telefon összeégetett valakit? Akadt pár ilyen és azok 0,5 azaz fél(!!!)Amperóra teljesítményt tároltak!

Már eddig is belekeverték az embereket a dologba, a fizikailag egyforma csatlakozóval, hogy lehet összevissza tölteni - jobb esetben a telefonodat rontod el. Azt rémisztően kevesen tudják, hogy a kis számocskákra oda kell figyelni amit a töltőre és esetleg a telefonra rábiggyesztenek. De milyen nézelődés lesz, amikor ez általánosabbá válik és a kínai másolat töltőn hagyott telefonod rádgyújta a házat/kocsit?

Én láttam már ilyen szar hamisított töltőt munka közben. Amikor elkezd púposodni/nyekeregni, akkor nagyon fogsz tőle szarni. Ahhoz képest semmi lesz az, amikor a szervízben az orrom előtt durrant el egy tápegység...pedig az is ránk hozta a frászt, de nem gyújtott fel semmit.