Szembe jött egy videó a 9gag-en, kicsit utánamenve megtaláltam youtube-on is: van egy kezdeményezés, amiben zongorákat helyeznek el nyilvános helyeken, szabad használatra. Nem arra gondolva, ami itt Pécsen történt - sajnos megrongálták - hanem azért, hogy nyugodtan játsszon rajta, aki szeretne.

Nos, ez a srác profi, de ez nem von le semmit az előadásból: Dance Monkey metro station piano performance London

Ami viszont eszembe jutott a videót nézve, hogy már az a furcsa, hogy az emberek közül van olyan, aki nem kapta elő rögtön a telefonját, hanem csak hallgatta a zenét. Pedig van olyan is :) De fordítsuk meg! Ha itt nincs senki, aki felveszi, akkor erről tényleg lemaradsz. Persze, itt valószínűleg a sráccal volt, aki felvette a dolgot, de attól még csak annyi dolga volt, hogy előkapta a telefont. És a felvételen látható többi néző által megörökített verzió is fent lehet a neten, van olyan, aki azon keresztül tapasztalhatja meg ezt a nagyszerű előadást!

Szóval semmi nem fekete-fehér. Valóban erős túlzás, hogy mindenki telefonnal a kezében megy mindenhova és még egy koncerten is telefonerdőket látsz, de azért van olyan, amikor tényleg lehet létjogosultsága, néhány alkalommal.