Mivel már nincs vissza három hét, szinte minden napra hoznak ki valami infót, részletet, interjút, plakátot, miegymást az új Avengers filmhez. Ezzel még talán nincs probléma, akit nem érdekel, nem nézi. Én belenézek némelyikbe, mert a film nagyon érdekel, talán nem rontom el az élményt vele.

Viszont van ami úgy látszik, mégis el fogja: Keptön "fehérfeministapicsavagyok" Marvel bazdmeg! Itt van a legújabb részlet, nincs benne spolier, tudjuk már a korábbiakból azt, amit látunk. A link ahhoz a részhez ugrik egyből, amire gondolok: Marvel Studios’ Avengers: Endgame | Film Clip 

Feminista kapitány hatalmas arccal kijelenti, hogy azért fog most menni a dolog, szemben az előző résszel, mert akkor ő nem volt itt. Amikor megkérdezik, hogy hol a bánatban is volt, akkor annyi felel, vannak más bolygók is. Oké, nagyon fasza, de a tizedelés az egész(!!!) univerzumra kiterjedt, szóval rohadtul ott kellett volna lennie, ha már annyira menő, mint tartja magát.

Egyébként még nem is ez a mondat húz fel annyira, hiszen Stark-tól is hallhattunk ilyesmit, még Quill-től is. Mondjuk a szájukat aztán szépen el is kenték és kénytelenek voltak vissza venni az arcból :) Hanem a kiállás, a nézés, a stílus, ami a saját filmjének jó részét áthatotta, amíg nem karakterfejlődött kicsit. Nagyon, de nagyon remélem, hogy nem fogja agyonverni a filmet a karaktere! 

Másik részről viszont, tudom, hogy ez nem feltétlenül saját ötlet, hogy ilyen a szereplő és Brie Larson tud nagyon szerethető is lenni - elég csak a Room című filmre gondolni. Abszolút támogatom az erős, részletes női karaktereket. Számtalan olyan történet, film és egyéb alkotás van, ami egy erős női karakterrel olyan király, amilyen. Csak ez a "femináci" picsogás...na ez idegesítően szánalmas...