A klasszikus

Szóval, a költözést színesíti a mömax űrhajó legénysége. Még szeptemberben rendeltünk 6 bútort, jó ráhagyással, hogy legyen idő a beszállításra - 7 hét.  Két hete azt mondták, minden beérkezett, csak el kell vinni, király - gondoltuk mi. Aztán amikor pár napja eggyeztetni mentem be a szállítást, már három bútor nem volt meg. Néztem érdekesen, hogy ezt meg így "hogyafaszba" ? 

Hát izé, nem érkezett meg. Mondom oké, a kolléga múltkor viszont azt mondta, megvan, csak el kell vinni. De most nincs itt. Majd lesz, várunk még egy hetet?

Na itt majdnem elküldtem a francba az ügyintéző csajt. Nem baszod, volt rá két hónapotok majdnem, ide ami van. Meg Ms beszéltük, h hétfő. Utána viszont ezt átkértük szerdára, mert megcsúszott a szobák festése - erre azt mondták oké, akkor már 5 bútort hoznak majd.

Aztán jött a telefon, mégsem hoznak, lehetne mégis következő héten? Na, itt volt a szerencséjük, h nem engem hívtak, mert biztos, h leüvöltöm őket. Oké, akkor péntek, valamikor, a maradék kettőt majd hétvégén valamikor kihozzák - ezért külön már nem fizetünk, ha már elbarmolták. Akkor délután. Rendben, ügyet intézünk addig. Ma reggek azért rájuk szóltunk, h mikorra jönnek délután, hát kb fél óra múlva. Dejó, hogy már átmentünk pakolni.

Szóval van itt balfasz bőven, kevernek a raktárral, eltologatják a szállítást, egyik sem tudja, mit alkot a másik. Egy előnye van, hogy mindezt viszonylag olcsón teszik. Nem hiszem, hogy valami nagyobbat még veszünk tőlük valaha is. Bár ne hamarkodjuk el, a szekrény még a raktárban sincs. Lehet, h most darálják hozzá a szotyolaszárat valahol.