Deprecated: Required parameter $errorMsg follows optional parameter $frontUpload in /home/peterfli/batblog.hu/administrator/components/com_phocagallery/libraries/phocagallery/file/filethumbnail.php on line 430

Hosszú idő után megint sikerült egy hétvégét magunkhoz ragadni, hogy kicsit lófrálhassunk kettecskén. Ettünk finom cicát az állomás mellett - kínai étterem :) - aztán kipróbáltuk a régen nézegetett Frei kávézót. Közben sétálgattunk és élveztük az időnként napsütéses időt és azt, hogy csak azt teszünk, amihez kedvünk van; akár túristáskodhatunk is :)

A kávézóról teszek is fel képet, meg némi véleményt is, mivel van vagy 50-féle kávé, elhatároztuk, hogy vissza fogunk menni még később is. Amiket kipróbáltunk:

  • Miami beach vanília latte - határozottan édes, tejeskávé szerű
  • Spanyol macchiato - erős ízű, karakteresen keserű, de nem zavaróan

Ezek után még az árkádot is megtámadtuk, többek között zoknivásárlási célzattal, mert azt valamiért itthon megeszi valami és sosincs elég. A virág üzlet előtt volt egy aranyos momentum:

"Jajj de szép virágok, úgy kinyírnám őket! :)"

Ez nem a növények utálatáról szól, mindössze az általános sorsukra utal, hiszen a fehérrépákon kívül eddig minden növényt sikerült megnyúvasztanunk. Hiába, nem elég kitartóak :)