Szóval telik a nyár - nyári edzőtábor, jó meleg idővel és egy-két gyerekes edzőtárssal, egy nyugis halfőzés és egy jól megérdemelt balatoni hét :) Kellemes meleggel, némi iszappal, egy téridő ugrásos lángosozással körítve.

Hogy az a *** telibeszabott ablakkezelő tervező görcsölne be. Nem elég, hogy 7 órán át teker az update a winen, pont akkor dobja fel a 'kész vagyok' ablakot, miközben ide írok egy bejegyzést. Az ablakban ott a restart gomb, fókuszba téve, így amikor nem néztem fel a gépelésből és nyomtam egy space-t, már indult is újra - eldobva az egész bejegyzést... lecsóóóóó!

Volt még egy-két bekezdés arról, hogy a játékra is jutott idő mostanában, a steam akcióból szerzett dolgokkal. Age of, mert klasszikus, az igazság pálcákája - mert south park :) - és bioshock, mert erre se pénz se gép nem volt anno, ahogy a srácokkal is megvitattuk. Most van, csak idő lett kicsit kevesebb - de az annál értékesebb :)

Nomeg egy feljegyzés arról, amit majd egyszer kibontok: jó ideje igyekszem minden szoftvert és játékot tisztán beszerezni, sok ismerőssel - szakmabelivel - ellentétben. Tudom, megszokott dolog itthon, hogy minden van a torrent boltban, de legalább a programozáshoz értő/azzal foglalkozó emberekben kellene lenni egy késztetésnek. Senki nem örülne neki, ha lefejleszt valamit, agyal, küzd és dolgozik vele - aztán lenyúlják. Persze, nem arra gondolok, hogy szórjuk a pénzt, mert kell az másra is, de a steam sale-hez hasonló kezdeményezésekben igazán adhatunk 5 eurót valamiért, ami érdekel. Oké, nem sok, de még mindig több, mint a 0.

Uff :)

Ja igen, ismét feltámadt a lelkesedés a dan fokozat irányába. Persze, még az 2 év, de a lelkesedést ki lehet használni egy jól sikerülő 1kyu teljesítésére :)